Voor de filmmaker

Voor de filmmaker

Toverlint biedt beginnende en meer ervaren filmmakers de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen, filmprojecten te ontwikkelen.

Alle aspecten van het film maken komen aan bod zoals geluid, licht, montage, cameravoering, regie en nog veel meer. Met grote regelmaat krijgen we bezoek van andere filmclubs of van experts/filmmakers die hun ervaringen willen delen en kijken we naar elkaars films.

Elke dinsdagavond zijn we vanaf 19.30 uur te vinden in het Studiocafé van Gouwestad TV, Groenendaal 48 te Gouda.
Na de koffie is er altijd een mooi programma wat we afsluiten met een gezellige nazit in het studiocafé.

Wekelijks ontvangen onze leden een bericht van de programmacommissie met uitgebreide informatie over het programma voor de eerstvolgende clubavond. Dit programma wordt ook gepubliceerd in onze agenda.
Verslaglegging van de avonden is terug te vinden in ons maandelijks magazine Toverslag.

Toverlint is een onderdeel van Regio Zuid-Holland 12 (ZH12) en is aangesloten bij de Nederlandse Organisatie Van Audiovisuele Amateurs (NOVA).

Toverlint is initiatiefnemer en organisator van het Gouds Film Festival, in samenwerking met Cultuurhuis Garenspinnerij.
Je kunt ons volgen via Facebook en Instagram en natuurlijk zijn wij ook op YouTube te vinden.
Wil je kennismaken met ons, kom dan een keer langs op een clubavond. Bel of app dan even +31 (0) 6 5343 1017 of mail naar secretariaat@toverlint.nl.